WIJ GAAN OPEN!!

02 maart 2021

Ruim 140 winkeliers trekken hun eigen plan en gaan open op 2 maart!
In het Drentse dorp Klazienaveen zijn de ondernemers helemaal klaar met het destructieve beleid van de overheid.
We zijn helaas genoodzaakt ons eigen plan te trekken want het kan niet zo zijn dat de detailhandel zo ongelooflijk zwaar financieel de dupe wordt van de keuzes die het kabinet/Den Haag (niet) maakt..
Het kabinet flaneert met de Corona subsidies maar in de praktijk betekent het dat iedere ondernemer zwaar moet bijleggen. Op deze manier is er straks geen kledingwinkel, kapperszaak of horecatent meer over met als gevolg dat ruim 500 medewerkers en vele detaillisten moeten aankloppen bij het UWV, failliet gaan of in de schuldsanering terecht komen aldus de voorzitter van de ondernemersvereniging HaVeKa.
Als we niet zelf het heft in eigen hand nemen is er van “Het koopwonder van Klazienaveen” (https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/115433/)
straks weinig meer over..
We hebben zelf een draaiboek gemaakt die er voor zorgt dat de winkels open kunnen met inachtneming van de RIVM regels.
Draaiboeken moet je niet laten maken door het Haagse pluche of door brancheorganisaties, zij hebben te weinig kennis van wat er speelt in de detailhandel aldus de voorzitter.
Of we bang zijn voor boetes, of gemeentelijke handhaving?
We zien wel waar het schip strand, we hebben in principe niets meer te verliezen, dus we gaan gewoon met z’n allen open op 2 maart.
Wij roepen alle ondernemersverenigingen op het zelfde te doen! Ben jij winkelier en sluit je je bij ons aan? Laat je stem horen via ons Facebook event; “WIJ GAAN OPEN”
“Ik ben erbij”✅
Kan een afbeelding zijn van één of meer mensen, staande mensen, buitenshuis en , met de tekst arts&dier DIERENARTS TRIMSALON LAAT ONS NIET INDE KOU STAAN